Inu, jednou na to na francouzském blogu muselo dojít. Žabí stehýnka. O tom, jak to vlastně se žabími stehýnky ve Francii je, jsem vám povídala zde. A teď, jak s nimi naložit.
Potřebujete:
svazek petržele
4 stroužky česneku
4 tucty žabích stehýnek
50g másla
sůl a pepř
Nádobí: pánev
Na pánvi rozpustíte máslo v dostatečné kvantitě. Dáte do něj pomalu dělat žabí stehýnka v jedné vrstvě. Pozor, stehýnka se dělají déle, než byste čekali, cca 10 minut. Obraťte opatrně stehýnka jedno po druhém tak, aby se vám nerozbila. Posypte rozmixovanou petrželí s česnekem a nechte dělat ještě cca 5 minut.
A je hotovo! Servírujte s chlebem a bílým vínem.
Bez závazků
před 6 lety
Žádné komentáře:
Okomentovat